eToro Recension

Hos eToro kan du handla med CFD:er och en stor samling andra produkter. Mest berömda är eToro för sina sociala verktyg som är integrerade i handelsplattformen, men som man givetvis kan välja bort och stänga av om man inte vill ha dem igång.

De sociala verktygen hos eToro gör det enkelt att låta sig inspireras av andra framgångsrika handlare och dela med sig av information. Du kan till exempel välja ut vissa andra handlare som du följer och det finns verktyg tillgängliga för att kopiera deras handel, inom de parametrar du själv anger.

En annan fördel med eToro är att de brukar vara mycket snabba på att snappa upp nya trender och se till att handlarna till exempel ges möjlighet att spekulera i det senaste på marknaden. eToro var till exempel kvicka på bollen vad gäller spekulation med kryptovalutor som underliggande och numera finns här inte bara möjlighet att tjäna pengar på Bitcoins svängningar utan även på sådant som Etherum, Ripple, med mera.

Reglering

eToro regleras av UK Financial Conduct Authority (referensnummer 583263).

etoro

Hävstång

Hos eToro kan du bli erbjuden att handla med hävstång. Detta innebär att du får handla på kredit hos eToro och därmed kan göra större affärer än vad som vore möjligt om du bara handlade med de pengar du har i ditt konto.

Att handla på kredit är givetvis riskfyllt – du riskerar att inte bara förlora de pengar du har i kontot utan kan också få en skuld till eToro som måste betalas tillbaka. Du kan alltså förlora mer pengar än vad du har.

Riskera aldrig mer pengar än vad du har råd att förlora!

Om du använder dig av hävstång och håller positionen öppen över natten eller över helgen kommer eToro att ta ut en kreditavgift. Detta är standard och förekommer hos de flesta handlare online som erbjuder hävstänger.

Kan jag handla direkt i mobilen / på surfplatta?

Ja, hos eToro kan du handla med CFD:er direkt i mobilen eller på surfplatta.

Erbjuder eToro gratis handelssignaler?

Nej

Demokonto

En bra metod för att lära känna eToro och handel med CFD:er är att använda demokontot. Det är helt gratis att använda och du handlar bara med låtsaspengar, så du riskerar aldrig att förlora några riktiga pengar. När du börjar handla får du 100,000 i låtsaspengar att experimentera med.

Handelsplattformen

Handelsplattformen hos eToro känns modern och är smidig att använda, även om de sociala funktionerna kan göra att upplägget känns lite ovant.

WebTrader

Om du inte vill använda eToros egna plattform kan du växla över till plattformen WebTrader istället.

Teknisk analys

eToro erbjuder diverse verktyg för teknisk analys.

Vad är Copy Trader?

CopyTrader är en del av den sociala aspekten av eToro.

Med hjälp av Copy Trader kan du enkelt kopiera någon annan handlare handel. Låt oss till exempel ponera att du hittar en handlare som med framgång handlar med CFD:er där de underliggande är råvaror. Du är inte insatt i marknaderna för råvaruhandel, så du väljer att använda CopyTrade för att dra nytta av någon annans kunskap och skicklighet.

Det finns en praktisk sökfunktion i CopyTrader som gör att du enklare kan hitta handlare som passar dina önskemål, till exempel rörande vilka instrument som ska handlas och hur risk ska hanteras.

Insättning och uttag

Exempel på transaktionsmetoder som accepteras hos eToro:

 • VISA
 • MasterCard
 • PayPal
 • Neteller
 • Skrill
 • WebMoney
 • Giropay
 • Banköverföring

Kundtjänst

E-postmeddelanden skickas via formulär på sajten.

Det finns inte någon svenskt telefonnummer. Om du är villig att ringa utomlands kan du använda telefonnumret 1 (866) 350 0881 till USA eller 357-2-5030251 till Cypern. Ett annat alternativ är att kontakta kundtjänst via e-postformuläret och be dem ringa upp dig istället.

Vad säger andra

De flesta andra recensioner som vi läser är positivt inställda till eToro och de flesta är överens om att detta är en av de bästa mäklarna.  Om du vill läsa mer kan du t.ex. läsa denna eToro review hos Daytrading.com.  Den är på engelska men är mycket omfattande och väl värd att läsa.

etoro
98/100

Viktigt Information:

Demokonto: Ja
Bonus:De erbjuder ingen bonus
Hävstång:Varierar
Licens:FCA, CySec
Plattform: eToro CopyTrader

Insättningar och Uttag:

Handla med:

 • CFD
 • Forex
 • Kryptovalutor
 • Aktier

Handla på:

etoro erbjuder

Ett unikt copytrade system som gör det möjligt att följa andra handlare och automatiskt kopiera de affärer de gör.

Kontakta etoro

Epost: Via formulär
Telefon: Inget svenskt nummer.
Telefon US: 1 (866) 350 0881
Telefon Cypern: 357-2-5030251
Du kan skicka ett email och be dem ringa upp dig.

Webbsida: etoro.com

Har du haft en negativ upplevelse med denna mäklare?